Melding doen

Als u in Hooglanderveen of uw buurt iets ziet dat kapot is, vuil is, niet werkt of overlast geeft, kunt u daar online een melding van maken bij de Gemeente Amersfoort.

Telefonisch contact

U kunt ook telefonisch contact opnemen met de Gemeente Amersfoort door tijdens kantoortijd te bellen met 14 033.

Ruimtelijke plannen

Op Ruimtelijkeplannen.nl vindt u snel hoe een stuk grond in ons dorp gebruikt mag worden, in het zogenaamde bestemmingsplan.  Met onderstaande knop komt u direct op het bestemmingsplan van ons dorp. U kunt op de kaart een locatie selecteren en dan wordt getoond welke grondgebruik is toegestaan. U kunt ook zelf een adres invoeren. Heel handig om te kijken wat er mogelijk is in en om uw huis, maar ook voor details over het toegestane gebruik van onze geliefde Groene Zoom.

Als een locatie is gekozen wordt rechts onder ‘plekinfo’ de bestemming weergegeven, bijvoorbeeld ‘wonen’ of ‘groen’. Door te klikken op een van de bestemmingen worden de regels waargegeven, zodat u kunt lezen wat precies wel en niet mag bij ‘wonen’ of in het ‘groen’.

Uiteraard helpt de Belangenvereniging Hooglanderveen u graag als u vragen heeft.

Omgevings Alert App

Met deze gratis app blijft u op de hoogte van alle vergunningen die worden aangevraagd in uw omgeving. Ook te gebruiken als archief, om aanvragen op een later moment in terug te zoeken, zodat u weet of wat gebouwd wordt overeenkomt met wat is aangevraagd.

Hieronder zit u de app.

BuitenBeter App

Met de gratis BuitenBeter app meld je een probleem snel en makkelijk bij je gemeente. Meteen op de plek én het moment dat jij het signaleert.
Maak een foto, klik op verzenden en de gemeente kan aan de slag!
Met onderstaande knop komt u op de website.

U kunt de app ook direct downloaden vanuit de Apple Store of Google Play Store.