Extra informatieavond Willem Tomassen Fietstunnel op 6 september

Op donderdag 6 september zal er een tweede informatiebijeenkomst zijn waar de plannen voor de realisatie van de Willem Tomassentunnel worden gepresenteerd door de gemeente. Dit is een herhaling van de bijeenkomst van 17 juli, omdat niet iedereen toen aanwezig kon zijn, bijvoorbeeld door vakantie.

De tunnel wordt onderdeel van de snelle fietsverbinding tussen Amersfoort en Nijkerk en verbindt de Brenninkmeijerlaan met de Willem Tomassenlaan. Er is bij het maken van het ontwerp gelet op de verkeersveiligheid en sociale veiligheid. De gemeente is benieuwd wat u ervan vindt.

Tijdens deze bijeenkomst laat de gemeente het ontwerpvoorstel van de Willem Tomassentunnel zien. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

Datum:        Donderdag 6 september 2018

Tijdstip:       De zaal gaat open om 19:00 uur, de bijeenkomst begint om 19.30 uur

Locatie:       De Dissel, Disselplein 6, Hooglanderveen