Meedenken over een plek voor jongeren in Hooglanderveen

Wij komen graag in gesprek met een aantal jongeren uit Hooglanderveen zodat we kunnen inventariseren wat jullie wensen zijn voor bijvoorbeeld een sportveldje of een chillplek, speciaal voor tieners.

Ben je tussen de 11 en 18 jaar oud en vind je het leuk om hierover mee te denken? Geef je dan op en we nodigen je uit om bij elkaar te komen voor een brainstormsessie.

Stuur voor 30 december een berichtje met je naam, e-mailadres en telefoonnummer naar bestuur@bvhooglanderveen.nl en we nemen contact met je op over de brainstormsessie. Tot snel!


Achtergrond

De komende jaren gaat de gemeente Amersfoort in alle wijken aan de slag met de speelplekken en speelruimtes. De gemeente vraagt dan kinderen en buurtbewoners om mee te denken over de inrichting. Welke ideeën hebben kinderen voor de speelplekken? En wat vinden ze van de ruimte in de buurt om te voetballen of tikkertje te doen? In de eerste helft 2019 zijn Vathorst en Hooglanderveen aan de beurt. Zodra de precieze data bekend zijn, informeren de gemeente de mensen in de wijk. Wij ondersteunen dit initiatief maar willen graag ook van de oudere jongeren horen wat zij graag willen.

Voor meer informatie www.amersfoort.nl/speelplek