De komende jaren vinden er op de Podiumlocatie volop bouwactiviteiten plaatst. Heijmans gaat hier in totaal 440 woningen realiseren. Binnenkort starten ze met de realisatie van fase 1.

Fase 1 bestaat uit 195 woningen.

Wanneer start de bouw?
Vanaf 1 juli a.s. tot aan de zomervakantie wordt het bouwterrein ingericht en vinden enkele voorbereidende grondwerkzaamheden op de bouwkavel plaats. Na de zomervakantie starten de heiwerkzaamheden. Deze funderingswerkzaamheden duren tot eind 2022.
Vanaf 2023 gaan ze de hoogte in. Hierover wordt u eind 2022 per nieuwsbrief of via deze site nader geïnformeerd.

Wanneer zijn alle werkzaamheden gereed?
De verwachting is dat de laatste woning van fase 1 eind 2024 wordt opgeleverd.

Wat is de route van het bouwverkeer?
De route voor bouwverkeer van en naar Podium gaat via de Verbindingsweg en niet via de
Boerderijenboulevard en rotonde 9. Vanaf de Verbindingsweg is/wordt een bouwinrit naar Podium
aangelegd. De bouwinrit sluit binnen het plandeel Podium aan op Decor.

Is de bouwplaats toegankelijk?
De bouwplaats wordt volledig afgeschermd met bouwhekken. Dit om te voorkomen dat onbevoegden de bouwplaats zullen betreden. Zij begrijpen dat het voor kinderen zeer aantrekkelijk is om de bouwplaats als speelplaats te gebruiken maar, als u kinderen heeft, willen wij en ook Heijmans u vragen om hen te instrueren om de bouwplaats niet te betreden.

Wat zijn de werktijden?
De werkzaamheden worden normaal gesproken tussen 6.30 – 17.00 uur uitgevoerd. Incidenteel kan het echter voorkomen dat van deze tijden afgeweken wordt.

Ik heb vragen of ervaar overlast? Wat kan ik doen?
Uiteraard gaan ze er alles aan doen om overlast tot een minimum te beperken. Het kan gebeuren dat u vragen heeft over de bouwwerkzaamheden of dat u overlast ervaart. U kunt dan contact opnemen met Heijmans Woningbouw BV, uitvoeringsteam Podium fase 1 via telefoonnummer (0)33 450 24 00

Bron: Nieuwsbrief Heijmans Woningbouw 27 juni 2022