In opdracht van de gemeente Amersfoort gaat Meijerink Wegenbouw B.V. snelheidsremmende maatregelen uitvoeren tussen de spoortunnel en het verkeersplein.

Locatie:
Hoofdrijbaan Boederijenboulevard tussen de spoortunnel en verkeersplein 9.

Uitvoering:
De uitvoering is gepland van maandag 29 april 2024 t/m dinsdag 30 april 2024. Om de overlast te beperken is er bewust gekozen de maatregelen uit te voeren in de meivakantie voor scholieren. De werkzaamheden zullen maandag 29 april starten vanaf 7:00uur en de weg zal onder voorbehoud van weersomstandigheden dinsdag 30 april 16:00uur weer open zijn voor verkeer.

Bereikbaarheid:
Tijdens de geplande uitvoeringsduur is de Boederijenboulevard afgesloten voor doorgaand verkeer in twee richtingen.
Toegang voor hulpdiensten blijft gegarandeerd. De zijwegen Gagelgat en Podium blijven bereikbaar voor verkeer vanuit de wijk. Wij begrijpen de ernst van de overlast maar verzoeken u toch dringend de omleiding te volgen en afsluiting te respecteren. Doorgang voor fietsverkeer zal worden gewaarborgd, de busdienst zal worden omgeleid.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
  B. Spruitenburg van de gemeente Amersfoort : 06 – 2256 9592
  Gerwin Meijerink van Meijerink Wegenbouw bv : 030 – 228 4755