Klankbordgroep herinrichting het oude deel van Hooglanderveen

We zoeken inwoners die met ons mee willen denken over de herinrichting.

Wilt u meedenken? Meldt u dan aan voor de klankbordgroep via bestuur@bvhooglanderveen.nl of projecthlv@amersfoort.nl

U kunt zich aanmelden tot zondag 18 augustus.  Natuurlijk zijn leden en niet-leden welkom voor deelname.

Uit alle aanmelding zal er een selectie worden gemaakt door de Gemeente in samenspraak met de belangenvereniging, zodat het een representatieve groep wordt.

De klankbordgroep is een samenwerking tussen de gemeente Amersfoort en het bestuur van Belangenvereniging Hooglanderveen. De klankbordgroep werkt samen met ons aan een nieuw ontwerp voor de openbare ruimte door kennis, ervaringen, en ideeën te delen. De gemeente maakt het ontwerp en legt problemen, keuzes en vragen voor aan de klankbordgroep om het ontwerp te verbeteren. De klankbordgroep vertegenwoordigt de straten in het projectgebied.

Na de zomervakantie starten de bijeenkomsten van de klankbordgroep. Er zullen vier bijeenkomsten zijn: een kennismaking met wandeling door de buurt en drie ontwerpsessies. De grootte van de klankbordgroep is beperkt en afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Houdt onze website in de gaten voor verdere berichtgeving over het project.

Klik voor de volledige brief hier!